Keluarga Sihat & Bahagia Dengan SHAKLEE

Tuesday, January 15, 2013

Home »,,»Anda mengalami masalah rabun(penglihatan)??

Anda mengalami masalah rabun(penglihatan)??


http://baitijannatiqolbi.blogspot.com

Memiliki mata yang cantik dan sihat merupakan satu nikmat yang tak terhingga nilainya,malah ingin di miliki oleh semua orang tidak kira kanak-kanak,remaja malah orang tua.Bagi memastikannya hendaklah sentiasa menjaganya dari awal lagi..terutamanya ketika zaman kanak-kanak..kerana ianya bermula dari situ…Dimana kanak-kanak suka menonton televisyen terlalu dekat,bermain game di komputer terlalu lama..Lama kelamaan akan terjadinya rabun jauh atau rabun dekat.

Bagaimana CAROTOMAX SHAKLEE boleh mengatasi masalah rabun anda…
CAROTOMAX Shaklee mengandungi tambahan Astaxanthin yang dikenali sebagai Raja Karotenoid. CAROTOMAX Shaklee diekstrak daripada buah dan sayur yang kaya dengan sifat antioksidan seperti berikut:
http://baitijannatiqolbi.blogspot.com

Ahli nutrisi mencadangkan pengambilan 5-9 hidangan buah dan sayur untuk mengekalkan konsentrasi beta karotena dalam darah untuk memelihara kesihatan penglihatan, kulit dan mencegah kanser. Maka cara paling mudah ialah melalui pengambilan CarotoMax.  Tahukah anda bahawa 1 hidangan CarotoMax adalah bersamaan denga 89 raspberries, 102 pisang, 714 aprikot, 113g salmon dan 285 anggur?
http://baitijannatiqolbi.blogspot.com

Apa yang dapat anda perolehi daripada pengambilan CarotoMax yang berterusan?
*Mempertingkatkan daya penglihatan dan membantu mengurangkan masalah berkaitan mata seperti rabun malam, rabun dekat, mata kering, astigmatisma, presbyopic, mata lesu, glaucoma, katarak, floaters, eyebag dan lingakaran hitam pada mata.
*Untuk kecantikan kulit -> mampu melegakan masalah kulit seperti psoriasis, senile plaque, kulit kering, kulit gugur, jerawat dan acne. Penggunaan luaran pula boleh digunakan untuk merawat scabies, acne, ulser kulit.
*Mencegah kanser -> penggunaan yang berterusan mampu menyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukan sel-sel kanser. Ini akan mengurangkan risiko kanser terutamanya kanser paru-paru dan payudara.
*Menghalang infeksi -> ia merangsang enzim membunuh kuman yang membawa penyakit sistem respiratori paru-paru, batuk, hepatitis, asma, dan selsema.
*Melindungi epithelial -> ia memelihara lapisan luar kornea, rongga oral, usus, perut, paru-paru, bronkus, pundi kencing, ovari dan saluran usus. 
*Menggalakkan pertumbuhan yang normal dan sihat -> menguatkan tulang, melindungi rambut, kulit, membran mukosa, gusi, gigi dan sistem reproduksi. Ia juga membantu penghasilan sperma yang sihat. 
*Mengukuhkan sistem imun

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...